Servicii

Nunta de la A la Z

Vă întrebați ce implică acest pachet? Ei bine, nu vom decide noi cum va arăta nunta voastră, nu o vom modela noi, nu o vom creiona, nu o vom personaliza. A la Z înseamnă că ne ocupăm de planificarea și coordonarea tuturor furnizorilor.

A la Z înseamnă liniște pentru miri și siguranță că evenimentul lor este pe mâinile unui wedding manager profesionist și dedicat. De la A și până la Z, nimic nu este imposibil/prea mult pentru Domnul Căsătorescu.

Mai multe detalii
Nunta de la a la carte

Acest pachet este pentru mirii care s-au decis să își planifice singuri nunta, dar au nevoie de un specialist care să preia frâiele, pentru ca ei să se poată concentra asupra fericirii lor. Wedding managerul dedicat va interveni din momentul în care îl veți solicita și va prelua listele cu furnizori, contractați sau necontracatați, și se va asigura că evenimentul imaginat de voi se va petrece fără cusur.

Mai multe detalii
Săptămâna nunții

În săptămâna nunții, wedding  managerul nostru se va întâlni cu voi pentru a finaliza toate detaliile, pentru a prelua contactele furnizorilor și pentru a stabili cronologia evenimentelor. Tot ce trebuie să faceți voi este să frunizați lista cu numerotarea meselor și alocarea invitaților.

Ziua nunții
Începând din zori și până la finalul petrecerii, wedding managerul nostru va fi lângă voi. După ce va prelua contactele furnizorilor și lista de invitați, acesta se va asigura că toți termenii de livrare sunt respectați și că totul decurge conform planului. Ce trebuie să faceți voi este să vă bucurați alături de cei dragi de Ziua cea Mare.

Mai multe detalii
Consultanță

O ședință de consultanță cu Domnul Căsătorescu durează 2 (două) ore. Este nevoie de o discuție telefonică prealabilă, pentru ca wedding managerii noștri să își poată face temele cu privire la domeniile voastre de interes. Întâlnirea propriu-zisă se va petrece după ce vom acumula toate informațiile necesare. Dacă, după întâlnirea noastră vă decideți să optați pentru pachetul nostru de la A la Z, atunci orele de consultanță vor fi gratuite.

Perfect match

Cu toții ne dorim să fim înțeleși. În ciuda impresiei unei bune comunicări, mesajele noastre sunt de cele mai multe ori interpretate greșit. De aceea, Domnul Căsătorescu are grijă să găsească exact acei furnizori care să rezoneze cu vibrația voastră, acei furnizori care să facă diferența.

Wedding destination

Nu doar invitații pot călători pentru a participa la nunta voastră. Și voi puteți merge ”în deplasare”. Vă doriți să aveți o nuntă intimă, pe un tărâm de basm? Atunci wedding destination este pachetul de care aveți nevoie. Wedding managerii noștri vă vor organiza o aventură pe cinste, tot ce trebuie să faceți este să aveți la voi superputerile.

Cerere în căsătorie

Cerere în căsătorie – ai început să crezi cu tărie că nu există mâine fără partener? Înseamnă că ești pregătit pentru a-l cere în căsătorie. Fie că vine din partea lui, fie că vine din partea ei, cererea în căsătorie este un moment încărcat de emoție, un moment care trebuie să fie împărtășit de ambele personaje din poveste. Domnul Căsătorescu te ajută să-ți descoperi eul liric, pentru a redacta povestea.

Adio burlăcie

Adio, burlăcie! Nu mai există nuntă fără petrecerea burlacilor, burlăcițelor. Petrecerea Burlacilor își are originile în Antichitate, printre primii fiind soldații spartani, care obișnuiau să chefuiască alături de prieteni în noaptea dinaintea nunții. Astfel își luau rămas bun de la viaţa senină, fără prea multe responsabilități şi jurau credință camarazilor.

Luna de miere

Luna de miere – acum că a trecut stresul cu nunta, e momentul să cuceriți lumea împreună. Deși luna de miere avea o cu totul altă semnificație, astăzi ea este percepută drept o escapadă romantică, o primă călătorie în care este împărtășit până și numele din buletin. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți o destinație și să pregătiți bagajul, de restul ne ocupăm noi.

Facebook
Your Photostream
    Contact
    • Timisoara, Strada OItuz, Nr 5, Ap 25
    • 0799 323 456
    • domnul@casatorescu.ro