Diana & Cosmin

#eusipiticu

RO EN

Vă invităm cu drag…

Povestea Noastră

Eu, Diana, m-am născut într-unul din cele mai frumoase orașe din Romania: Brașov. Aici am crescut, studiat și tot aici am facut primii pași în carieră.

Aerul tare de munte pe care l-am respirat zi de zi mi-a dat energia și curajul pentru ca în 2011 să încerc altceva într-un loc complet nou, iar acum, 8 ani mai târziu, pot spune ca Timișoara e a doua casă pentru mine. E locul unde m-am dezvoltat și continuu să mă dezvolt, locul unde am cunoscut oameni noi si faini.

Eu, Cosmin, m-am născut in Constanța, iar o parte din copilărie am petrecut-o pe meleaguri dobrogene. Abia la vârsta de 9 ani m-am mutat împreuna cu familia în Lugoj, tatăl meu fiind de loc din Banat.
Facultatea și primii ani din carieră m-au prins in Timișoara, dar o ofertă de nerefuzat la momentul respectiv m-a făcut sa-mi reevaluez toate gândurile și prioritațile de până atunci, iar săptămanile următoare m-au găsit în…Germania.
De atunci pot să zic că München-ul a devenit pentru mine unul din locurile pe care le pot numi acasă.

Noi, Diana și Cosmin, ne-am cunoscut în scurta perioadă în care am fost colegi în cadrul aceleiași companii în Timișoara.
Povestea noastră simpatică avea sa înceapă mai târziu însă, când o distanță de aproximativ 1000km ne despărțea deja.

Fără sa ne dăm seama am început să ne apropiem tot mai tare unul de celălalt, într-o perioadă in care WhatsApp-ul și Facebook Messenger-ul ne erau cei mai buni prieteni.
Punctul culminant a fost în 2014 când am planificat un weekend împreună în Barcelona. Acolo am avut parte de cele mai faine momente, ne-am confirmat ce bănuiam demult și am început să scriem câte o filă din povestea noastră, poveste la care scriem în continuare…

Despre Noi

Noi doi suntem Diana și Cosmin sau Piticescu și Borchescu

Diana

Alias Piticul sau Piticescul

Sunt o persoana veselă, șotioasă, capricioasă din fire și supărăcioasă câteodată. Sunt un adevărat capricorn născut chiar de Crăciun, pe 26 Decembrie.
Nu țin ranchiună și iert de cele mai multe ori pe oricine și sunt drăguță și înțelegătoare, mai ales cu cei dragi mie. Mereu înconjurată de oameni îmi place să fac tot felul de lucruri creative, activități ce presupun acțiune, oameni, comunicare, relaționare.

Îmi place muzica foarte mult, îmi place să mă machiez, îmi plac hainele, pantofii și poșetele, să călătoresc, să descopăr orașe noi, să mă bucur de primăvară, vară și iarnă și poate un pic de toamnă caldă.
Îmi place schiul, să mă bălăcesc în apă, să mă bucur de natură și îmi plac florile și tufele(copacii, verdeața, etc). Îmi mai place tot ce e nou și ce îmi aduce bucurie; îmi plac copiii și fac voluntariat în timpul liber și mai cânt când îmi aduc aminte.

Tel: +40727363738
E-mail: diana.torcea@yahoo.com

Cosmin

Alias Cosminescu

Sunt un Taur desăvârșit, născut în 5 mai, încăpățânat în cel mai bun sens, serios și inabordabil la prima vedere, dar un prieten de nădejde după ce cunosc omul mai bine.

Fin observator al comportamentului uman. Perfecționist din fire. Atent la detalii. Scurt și la obiect.

Îmi place ordinea și curățenia, mâncarea bună.
Îmi plac glumele fine, florile și vinul bun.
Îmi plac călătoriile, îmi place leneveala.

Tel: +4915773938713
E-mail: cosmin.borchescu@yahoo.com

Itinerariul nunții noastre

Cununie Civilă

18 Mai 2019
Thesaurus Wines
ora 15:00

Vezi locație

Cununie Religioasă

1 Iunie 2019
Leucușești
ora 15:00

Vezi locație

Petrecerea

1 Iunie 2019
Villa Trevi
ora 19:00

Vezi locație

Confirmări